Vi udfører professionel diamantboring i Thisted, Thy og Mors

Hos Rivald er vi klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for et ultrapræcist stykke borearbejde i forbindelse med et nyt byggeprojekt eller renovering af din bolig. 

Vi servicerer både private, erhvervsdrivende og det offentlige – og med vores årelange relevante erfaring samt vores avancerede tekniske redskaber har vi mulighed for at løse langt de fleste opgaver, der kræver diamantboring i fx armeret beton eller murværk.

Kontakt os, hvis du skal have boret ud til…

  • Nye varmerør og vandrør
  • Elinstallationer
  • Ventilation i køkkenet eller badeværelset
  • VVS-installationer
  • Aftræk til skorsten
  • …og meget mere

Tag endelig fat i os, hvis du har en boreopgave, du skal have løst til perfektion. Vi er klar til at give dig indblik i, hvordan vi bedst kan udføre arbejdet, og laver naturligvis et godt tilbud til dig med det samme.

Vi har det rette udstyr til at bore i alt slags hårdt materiale

Med vores arsenal af professionelt boreudstyr er der ingen opgave, der er for stor eller lille. Til boring i beton bruger vi et diamantkernebor, som er udstyret med syntetisk fremstillede “diamanter”. Det sikrer et resultat, hvor kanten på det borede bliver så fin, som den overhovedet kan blive – og ved at bruge den metode sørger vi på den måde også for, at din væg eller dit gulv ikke pådrager sig unødig skade i forbindelse med boringen.

Til de fleste betonboringer anvender vi et borestativ, der stabiliseres på et fast underlag med en vakuumfod for at lave en så præcis, sikker og ren boring som det overhovedet kan lade sig gøre. Det er med andre ord en skånsom løsning, der giver et behageligt resultat – hver gang.

Vi har udstyr til at foretage betonboringer i både små og store diametermål og kan desuden også udføre opgaver i samme høje kvalitet i andre materialer som fx granit, murværk, tegl, marmor og asfalt. Kombinationen af vores erfaring og vores avancerede udstyr tillader os desuden at foretage svære boringer – eksempelvis i bestemte vinkler og på steder, hvor det er svært at komme til.

Hvad koster en betonboring?

Prisen på en betonboring afhænger af flere forskellige faktorer. Blandt andet tager vi naturligvis størrelsen og længden af det hul. der skal bores, i betragtning. Dertil kommer specielle forhold som vinkling af boringen eller forhold, som gør boringen besværlig på anden vis – det kan eksempelvis være forhold som tilgængelighed og afstand til boreområdet mv. 

Alt dette gør. at vi først er i stand til at oplyse dig om, hvad prisen er, når vi har det fulde overblik over opgavens omfang. Derfor håber vi selvfølgelig, at du har lyst til at kontakte os og fortælle os om dine ønsker til den pågældende boring. Så giver vi dig en skarp pris med det samme. Du er også velkommen til at sende os billeder af det sted, hvor der skal bores. Det giver os de bedste betingelser for at give dig en fair pris på et veludført borearbejde. 

Specialister i betonboring i Thy og omegn

Hos Rivald er vi et hold af erfarne specialister i professionelt værktøj og kvalitetsudstyr til murerarbejde med base i Thisted. Dog kører vi gerne ud til krævende boreopgaver i store dele af Nordjylland og Vestjylland. Vi sætter en ære i altid at have det bedste udstyr til betonboring og relaterede specialopgaver. Derfor håber vi, at du vil kontakte os, hvis du bor i området og sætter pris på godt håndværk, der altid er udført med ekspertise og præcision.  

Ring eller skriv til os i dag for at høre mere om vores ydelser inden for diamantboring i beton og andre hårde materialer – vi er sikre på, at vi kan klare opgaven for dig, så du får det gode resultat, du forventer.

Kontakt os i dag

Preben Thomsen

Ansvarlig for betonboring
og renovering af bor