Renovering af diamantkernebor

Boring med diamantkernebor er en proces, der kræver temmelig meget af dit værktøj. Selvom diamantkernebor i princippet er designet til at regenerere sig selv ved almindelig brug, sker der ganske ofte ét eller andet uregelmæssigt, der belaster boret, så effekten aftager mærkbart. Men det er der heldigvis råd for.

Gennem vores omfattende viden om specialværktøj og vores avancerede udstyr til renovering af diamantbor er vores service din gode chance for at spare mange penge på køb af nyt bekosteligt grej. Så hvorfor ikke undersøge muligheden for at gøre dine nuværende bor så gode som nye igen?

 

Kontakt os, hvis du vil gribe chancen for at spare
pengene til nye bor

Der er stor sandsynlighed for, at dit bor kan blive godt igen, hvis man ved, hvordan det skal behandles. Og det ved vi hos Rivald. Et diamantkernebor i en fornuftig kvalitet kan som regel holde til at blive renoveret mindst en håndfuld gange med et godt resultat til følge. Derfor skal du endelig kontakte os, hvis du har lyst til at undersøge muligheden for, om en renovering af dit bor kunne være en omkostningsvenlig løsning for dig i denne omgang.

Vi giver dig naturligvis altid den vejledning, som du får mest ud af. Det betyder også, at der er en risiko for, at det ikke kan betale sig for dig at få dit bor renoveret. For hele vores forretning er baseret på at gøre dig så glad for dit værktøj som muligt. Så ring eller skriv til os – så bestræber vi os på at få masser af power i dit diamantkernebor igen i en fart.

Sådan sørger vi for at gøre dit diamantkernebor så effektivt som aldrig før

At renovere et bor, der skal bruges til at bore i hårde materialer som fx beton, granit eller asfalt, kræver viden og erfaring. For der er sjældent tale om en standardløsning, som alle og enhver kan lave. Og uanset hvor dygtig en håndværker du er, vil der altid opstå slitage eller skade på dit bor, der gør det sløvt med tiden. 

Måske har et segment slået sig løs ved for hårdt pres på et uheldigt tidspunkt. Eller måske har boret smeltet sig en glat overflade på grund af overophedning. Der kan være rigtig mange årsager til, at du pludselig står med et bor, der ikke længere har en optimal ydeevne. Og så er det godt, at vi kan hjælpe dig med at renovere diamantboret – det er en noget billigere og mere bæredygtig løsning end investeringen i noget nyt.

Indledningsvis ser vi på, hvad der er den optimale tilgang til at renovere dit diamantkernebor. Hvis vi vurderer, at det godt kan betale sig at renovere boret, vil det ofte involvere en slibning af segmentet. Har boret pådraget sig større skade, kan segmenterne fjernes helt, inden dit bor kan bestykkes på ny. Det foregår ved at varme metallet op til smeltepunktet ved hjælp af ilt og gas, hvor de friske segmenter simpelthen smelter sammen med boret for at opnå den største holdbarhed.

Kontakt os i dag

Preben Thomsen

Ansvarlig for betonboring
og renovering af bor